top of page
jasper schommel.jpg

Dit ben ik

In 2018 ging ik voor de 12de keer mee op vakantie met Hannibal. 'Heerlijks uit Hoogstraten' noemen ze mijn vakantie. Ik kan alvast beamen dat het heerlijk is! Vooral omdat ik steeds mijn verjaardag mag vieren op vakantie.

Op mijn vakantie doe ik de meeste activiteiten met mijn aandachtsbegeleider. Op voorhand krijg ik een infobundel over de vakantie en een foto van mijn begeleider, Dat helpt mij om me voor te bereiden op wat er komen zal. Mijn begeleider verzint spelletjes speciaal voor mij. Hij weet precies wat ik leuk vind! Soms doen we uitstapjes met de hele leefgroep, dat is fijn! Een terrasje doen op de ijsjesboerderij, een huifkartocht of gaan zwemmen...super!

Wanneer de leefgroepverantwoordelijken een toneeltje of dansje doen, moet ik erg lachen, ze zijn zo grappig verkleed! Dit jaar was het thema 'Op ontdekking in de Jungle', er liepen veel wilde dieren rond!

About

Mijn ouders

Portfolio

Mijn ouders vertellen in dit filmpje wie ik ben. Twijfel je om mee te gaan op Hannibalvakantie? Of heb je angst om je zoon/dochter met extra ondersteuningsnood een week lang mee te sturen met een groep vrijwilligers, kijk dan zeker even mee! 

Extra boodschap voor vrijwilligers:

Contact
wouter.jpg

Vakantieverhalen van 

Wouter Swings

Begeleider van Jasper Pauwels

Hoe een vakantie is met Jasper? Daar is maar één antwoord op: Geweldig! Ik vergelijk die week vaak met een pretpark. Elke attractie is gewoon super leuk!

Jasper is de vrolijkste jongen die ik ken. Lachen is geen uitzondering. Ook babbelen is een top bezigheid. Hij praat dan over alles en nog wat, maar vooral over gereedschapsmachines. In zo’n week, waar we heel veel bij elkaar zijn, leren we elkaar heel goed kennen.

 

De band tussen ons 2 wordt echt sterk. Dat maakt het ook gewoon fantastisch!

We stapten beiden met plezier ons bed uit omdat we wisten dat het weer een leuke dag ging worden.  Tijdens die week hebben we zoveel leuke dingen beleefd! De leukste herinnering is misschien wel het bezoek aan de Hubo (doe-het-zelf-zaak). We gingen ten eerste al samen met de fiets naar daar om daarna allerlei soorten machines te bekijken. Hoeveel plezier we toen hebben beleefd is niet te schatten!

Voor al deze mooie verhalen,

hebben wij veel mensen nodig!

Word jij ook vrijwilliger bij Hannibal?

Lees hier meer over vrijwilligerswerk bij Hannibal.

 

Of laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter en wij sturen je een mailtje met wat extra info.

We hebben je bericht goed ontvangen! We contacteren je zo snel mogelijk! Groetjes, Het Hannibalteam

bottom of page